Betalning

Nu är vi kontantfria

Ett smidigare och säkrare sätt för både dig och oss. Vi har nu ett samarbete med Human finans som innebär att du betalar med betal- och kreditkort eller swish. Därmed har vi slutat själva med fakturering och kontant betalning. Behöver du ändå delbetala eller faktureras görs det via Human Finans läs hur det går till längre ner på sidan.

Uteblivet besök

Det finns många djur som behöver vår vård. Meddela oss i god tid om du har förhinder att komma i annat fall debiteras du 400 kr för uteblivet besök.

Djurförsäkring

Vår rekommendation är att du har ditt djur försäkrat redan från start. Vid ditt besök kan vi ordna med att reglera kostnaden direkt med ditt försäkringsbolag. Kom ihåg att ta med dig ditt försäkringsnummer.

Faktura eller delbetalning

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. I samarbete med Human Finans gör vi det möjligt för dig att själv bestämma den betalningstakt som passar.

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via Human Finans hemsida.
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.
  3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Exempel på delbetalning

Du kan dela upp din kostnad över 12 månader räntefritt. En uppläggningsavgift på 395 kr tillkommer samt en administrativ avgift på 45 kr / månad. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 8,98 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år
  • En deklarerad inkomst